Hej, bli medlem i Afrosvenskarna idag!

Ta ställning. Gå med i den största organisationen i Sverige som samlar afrosvenskar och kämpar för lika möjligheter och rättigheter.

Som medlem kan du tillsammans med likasinnade påverka samhället i riktning mot mer jämlikhet och en bättre livssituation för den afrosvenska befolkningen. Du får också tillgång till ett nätverk med både afrosvenskar och andra svenskar som delar vårt intresse för afrosvenska frågor. Sist men inte minst ger ett medlemskap också en större gemenskap med andra afrosvenskar.

TILLSAMMANS ÄR VI STARKARE – BLI MEDLEM IDAG!

Är du intresserad av att bli medlem? Kontakta Afrosvenskarnas riksförbund för mer information:

Afrosvenskarnas Riksförbundstockholm@afrosvenskarna.se

Kontakta våra lokalavdelningar:

Afrosvenskarna i Stockholmstockholm@afrosvenskarna.se
Afrosvenskarna i Kristianstadkristianstad@afrosvenskarna.se
Afrosvenskarna i Malmömalmo@afrosvenskarna.se

Vad kostar det att bli medlem?

Individuellt medlemskap kostar 100 kr/år.

Är du intresserad av att bli medlem? Mejla Afrosvenskarnas Riksförbundinfo@afrosvenskarna.se så kontaktar vi dig med mer information.

TRE BRA ANLEDNINGAR VARFÖR SKA DU BLI MEDLEM…

(Om våra medlemmar får bestämma)
 • Älskar Afrosvenskarna. Lär mig så mycket tillsammans med så mycket bra folk. Jag känner att jag växer varje dag. Kom igen, kom ut ur "Afrogarderoben" och anslut dig till oss. Vi är alla olika, med olika bakgrunder men vi är här i Sverige alla personer med afrikansk bakgrund. Tillsammans når vi helt enkelt längre...

  Tataina Mbuma
  Tataina Mbuma
 • Det bästa med Afrosvenskarnas riksförbund är att förbundet samlar människor med bakgrund från hela Afrika och även de som har bakgrund i diasporan utanför Afrika. Jag ser med egna ögon vilken kraft det ger oss när vi enas. Jag vill uppmana alla afrosvenskar och andra som stödjer vår sak att bli medlemmar

  Ahmed Hussein
 • Afrosvenskarnas Riksförbund ger oss som afrosvenskar större möjligheter att kollektivt kunna påverka det svenska samhället, politiskt likväl som socialt. Därför tycker jag att du ska bli medlem. Tillsammans kan vi bidra till en bättre tillvaro för framtida afrosvenska generationer.

  Christian Hofverberg
  Christian Hofverberg

…OCH OM VI FÅR BESTÄMMA!

ORGANISERING ÄR MAKT

Tillsammans kan vi mer effektivt bidra till ett Sverige fritt från afrofobi.

ORGANISERING ÄR MAKT

Historien skrivs av dem som engagerar sig och engagemang är så mycket mer än att bara “lajka” på mobiltelefonen.

VIDGA DITT NÄTVERK

Få ett nätverk av människor av alla åldrar och bakgrund som som delar ditt intresse för frågor kopplat till Afrika och brinner för idén om rättvisa åt afrosvenskar.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt